ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


ΝΑΣΙΑ ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ

Η Νάσια Πασχαλέρη είναι διαιτολόγος – γεροντολόγος. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του Anatolia College. Σπούδασε διαιτολογία – διατροφολογία στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί έλαβε με υποτροφία μεταπτυχιακό τίτλο (Master – Msc) στη γεροντολογία από το Πανεπιστήμιο του Southampton.

Εργάστηκε επί σειρά ετών σε κέντρα αποκατάστασης και αποθεραπείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία, ενώ είναι μέλος του εθελοντικού οργανισμού AgeUK της Μεγάλης Βρετανίας που ασχολείται με τις ανάγκες της Τρίτης Ηλικίας.

Είναι γεροντολόγος, διαιτολόγος και διοικητικό στέλεχος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων ‘Φροντίζω’ (www.frontizw.gr). Παράλληλα είναι συνεργάτης της διατροφικής ομάδας Natural Health Clinic στη Θεσσαλονίκη και του όμιλου Euromedica στην Αθήνα. Είναι εμπνευστής και δημιουργός της εφαρμογής Foodsherlocks, που έχει σαν σκοπό την υγιεινή διατροφή εκτός σπιτιού (www.foodsherlocks.com).

Είναι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα την ποιότητα ζωής της Τρίτης ηλικίας. Έχει συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ενώ έχει διοργανώσει ομιλίες, ημερίδες και σεμινάρια σε θέματα που αφορούν τη γεροντολογία και τη διαιτολογία. Έχει πλούσια αρθρογράφια σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες.

Ασχολείται ιδιαίτερα με την πρόληψη και διατροφική βελτιστοποίηση των ασθενών, όπως και την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων της Τρίτης Ηλικίας.

Ιατρικο Κεντρο Αμαρουσιου

Κηφισίας 58, 15125, Μαρούσι 1ος Όροφος, Γραφείο 101

Ιατρικο Διαβαλκανικο Θεσσαλονικης

Ασκληπιού 10, 55535, Θεσσαλονίκη

Πληροφοριες - ραντεβου

6995888777
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOCIAL

© 2016 - 2019 Ρουμπελάκης Απόστολος | All Rights Reserved. | Πολιτική Απορρήτου
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.