ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι χειρουργός θώρακος – καρδιάς. Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Μετά από τις εγκύκλιες σπουδές, σπούδασε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) από όπου αποφοίτησε με το βαθμό του Ανθυποσμηναγού (ΥΙ), καθώς και στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκπαιδεύτηκε στη γενική χειρουργική και στη θωρακοχειρουργική στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η ειδίκευσή του στη χειρουργική θώρακος συνεχίστηκε στο νοσοκομείο Μεταξά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας αναχώρησε για τη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί ειδικεύτηκε στη καρδιοχειρουργική στην πανεπιστημιακή καρδιοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Queen Elizabeth στο Birmingham.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας της χειρουργικής θώρακος-καρδιάς, εργάζεται μέχρι και σήμερα ως επιμελητής στη θωρακοχειρουργική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας στην Αθήνα, με ιδιαίτερη έμφαση στις θωρακοσκοπικές ελάχιστα επεμβατικές θωρακοχειρουργικές επεμβάσεις.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα τις ενδαγγειακές τεχνικές, ενώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια ενώ έχει συγγράψει σημαντικό αριθμό επιστημονικών εργασιών σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά. Έχει δώσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων σε θέματα καρδιοχειρουργικής και θωρακοχειρουργικής τόσο στην Αγγλιά όσο και στην Ελλάδα. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Θώρακος και Καρδιάς και συνεργάζεται με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Ιατρικο Κεντρο Αμαρουσιου

Κηφισίας 58, 15125, Μαρούσι 1ος Όροφος, Γραφείο 101

Ιατρικο Διαβαλκανικο Θεσσαλονικης

Ασκληπιού 10, 55535, Θεσσαλονίκη

Πληροφοριες - ραντεβου

6995888777
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOCIAL

© 2016 - 2019 Ρουμπελάκης Απόστολος | All Rights Reserved. | Πολιτική Απορρήτου
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.