100% επιτυχία στις βαλβιδοπλαστικές μιτροειδούς βαλβίδας και για το 2020!

Μετά τη βαλβιδοπλαστική μιτροειδούς βαλβίδας, κρατάμε τη φυσική μας βαλβίδα επισκευασμένη, αντί να την αλλάζουμε με μια προσθετική.

Τα οφέλη της βαλβιδοπλαστικής αντί για την αντικατάσταση μιτροειδούς βαλβίδας είναι τόσα πολλά που πλέον η αντικατάσταση θεωρείται ακρωτηριαστική επέμβαση. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι δεν απαιτούνται αντιπηκτικά, ο κίνδυνος θρομβώσεων, αιμορραγιών και ενδοκαρδίτιδας είναι ελάχιστος ως μηδενικός και η καρδιά έχει μια πιο φυσιολογική λειτουργία χωρίς την παρουσία μιας ξένης βαλβίδας στο εσωτερικό της.

Τα τελευταία χρόνια κρατάμε ένα δύσκολο ρεκόρ για το οποίο είμαστε περήφανοι: έχουμε 100% επιτυχία στις βαλβιδοπλαστικές ανεπάρκειας μιτροειδούς βαλβίδας τόσο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όσο και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Δεν χρειάστηκε να αντικαταστήσουμε καμία ανεπαρκούσα βαλβίδα και αυτό μόνο ελάχιστα κέντρα το επιτυγχάνουν παγκοσμίως.

Έτσι τηρούμε έμπρακτα μια δέσμευση που λίγοι μπορούν να τηρήσουν: μπορούμε πραγματικά να πετύχουμε σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις μια ασφαλή, ποιοτική βαλβιδοπλαστική που θα αντέξει στο χρόνο.

Στο βίντεο βλέπουμε το αποτέλεσμα της τελευταίας βαλβιδοπλαστικής για το 2020 που συμπτωματικά πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

  • Νεα
  • Ιστολογιο
  • 100% επιτυχία στις βαλβιδοπλαστικές μιτροειδούς βαλβίδας και για το 2020!

Ιατρικο Κεντρο Αμαρουσιου

Κηφισίας 58, 15125, Μαρούσι 1ος Όροφος, Γραφείο 101

Ιατρικο Διαβαλκανικο Θεσσαλονικης

Ασκληπιού 10, 55535, Θεσσαλονίκη

Πληροφοριες - ραντεβου

6995888777
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOCIAL

© 2016 - 2019 Ρουμπελάκης Απόστολος | All Rights Reserved. | Πολιτική Απορρήτου
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.